Önismereti Mentorálás

Önismeret fejlesztése Tapolca, Veszprém, Ajka és Keszthely körzetében.
Integrál önismereti mentor: Önismeret fejlesztése Tapolca, Veszprém, Ajka és Keszthely körzetében.

Mindig figyeltem az emberek működését.
A személyiséget – a szoftvert – , ami a mindennapi működésünkért felel.

  • Mi ez a rendszer?
  • Mekkora a hatóköre és hogyan kapcsolódik más rendszerekkel?
  • Honnan jönnek a fájdalmak, szorongások, álmok, intuitív villanások…?
  • És hova tartanak? Tartanak valahova? Vagy csak ismétlődnek?
  • Mi célt szolgálnak az elakadások és traumák?
  • Szolgálnak egyáltalán valamit?
  • A fejlődést? Mi a fejlődés?
  • Mennyire egyedi és mennyire közös másokkal?

… rengeteg kérdés, szempont, bizonytalanság…. ez vezetett el oda, hogy felismertem, alig tudok valamit magamról. Az én saját rendszeremhez sem értek, nemhogy másokéhoz.

Ekkor kialakult bennem egy hatalmas tudásszomj és habzsolni kezdtem az információt. Mindegy volt, hogy pszichológia vagy spiritualitás, csak segítsen az összefüggéseket megérteni. Rengeteg érdekes élményt szereztem a különböző technikák kipróbálásával mindkét területen….

De az igazi nyitást és fejlődést az Integrál Elmélet megismerése és az Integrál Akadémia elvégzése adta. Ez a szemlélet a lehető legteljesebb képet alkotja az emberről.
Teljes spektrumú emberkép. Minden és bármi, ami az ember.

Bármilyen megélésünk érvényes és a pszichológia és spiritualitás összedolgozott rendszerében meg tud lenni a saját helye! Ez szerintem azért is nagyon fontos, mert például a kultúránkban inkább elnyomjuk, mint megéljük az érzelmeinket.

Gyakran nem tekintjük/tekinti a környezetünk érvényesnek őket, nem kapcsolódunk hozzájuk és nem is jutunk el addig, hogy a helyükre tegyük őket.

Szóval, elvégeztem az Akadémiát, vagyis kaptam egy óriási ajándékot azzal, hogy megélhettem hogy tapasztalt tanítók, önismereti mentorok és mesterek végigvezetnek a tudatszintek megértésén és megélésén. Sok-sok információ és még több gyakorlati megélés, pl. rendszeres csoportozás, “egyénizés”, pszichodráma, családállítás, bodywork, …

…Nagy utat jártam be a belső ösvényeimen. A szorongó, felszínes életet élő “multis” vezetőből egy saját magát megélő, önmagához kapcsolódó, önmegvalósító útonjáróvá váltam.
Ennek eredményeként Budapestről a Káli-medencébe költöztem egy csodálatos és inspiratív környezetbe, és itt alakítottam ki azt az életet, ami ehhez a – transzformáció utáni – életszakaszomhoz, igazibb énemhez a leginkább passzol és amiben a leghitelesebnek érzem magam.

Önismereti mentorálás

Kialakítottam egy egyéni konzultációkra tökéletes körülményt biztosító szobát és folyamatosan bővítem az eszközkészletemet, hogy úgy tudjak segíteni a hozzám fordulókhoz, ahogy saját magamnak segítettem volna egykor, ha meglett volna hozzá a tudásom és tapasztalatom…

Scroll to Top